
Sakarya’nın tanınmış iş adamlarından A-Z Grup Elektiriğin sahibi Zafer Pekdağ’ın biricik kızı İlayda ve Sakarya’nın Ardıçbeli Mahallesi eski muhtarı Hasan İmamoğlu’nun biricik evladı Emre, 24 Haziran cumartesi günü Yeşilyurt Düğün Saraylarında dünya evine girdi.
İki ailenin yakınları ve dostları düğüne katılarak yaşanan mutluluğa ortak oldular. Damat tarafı olan İmamoğlu ailesi, gelin tarafı olan Pekdağ ailesi bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Gelinin babası Zafer Pekdağ, “Kızımın mutluluğunu paylaşmak için uzak yakın demeden cemiyetimize katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Kızım bir yana damadım Emre’yi kendi evladım oldu. Şükürler olsun her şey onların isteğine göre oldu. Artık bir kızım, iki erkek evladım oldu. Hep mutlu olsunlar, onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.” ifadelerini kullandı. Damadın babası Hasan İmamoğlu ise, “ Evlatlarımın mutluluğunu paylaşmak için gelen bütün misafirlere çok teşekkür ediyorum. Yaşamım boyunca evlatlarımın mutluluğu hep bana ışık oldu. Onlar artık birbirine emanet. Artık benimde bir kızım daha oldu. İlayda kızımı çok seviyorum. Rabbim mutluluklarını daim etsin. Gelen herkese teşekkür ederim.” dedi.